## FLUKTUACE ZASTUPITELŮ PRAHY 5 VE VOLEBNÍM OBDOBÍ 2010-2014

ZASTUPITEL	PŘECHODY MEZI ZASTUPITELSKÝMI KLUBY					ZMĚNA
	Období Klímy	Období Zeleného	Období Zeleného a UNP	Období rozvratu	Počet přechodů	POLITICKÉ STRANY
VELMISTŘI PŘEVLEKŮ						
Mgr. Diana Bubníková	TOP09	ZZ TOP09	UNP	Pro Prahu 5	3	PRO
Mgr. Patrik Havlíček	TOP09	ZZ TOP09	UNP	Nezávislí Praha 5	3	bezpartijní
Mgr. Radka Havlínová	ODS	Klub nezařazených I	UNP	Nezávislí Praha 5	3	OKS
Ing. Herbert Heissler	ODS	Klub nezařazených I	UNP	-	3	-
Mgr. Jan Hlaváček	ODS	Klub nezařazených I	UNP	Pro Prahu 5	3	PRO
Ing. Richard Kopáček	TOP09	ZZ TOP09	UNP	Nezávislí Praha 5	3	bezpartijní
JUDr. Naděžda Kratochvílová	TOP09	ZZ TOP09	UNP	Nezávislí Praha 5	3	bezpartijní
Ing. Miroslav Zelený	TOP09	ZZ TOP09	UNP	Pro Prahu 5	3	PRO
MISTŘI PŘEVLEKŮ						
JUDr. Tomáš Homola	VV	VV	UNP	nezařazení	2	bezpartijní
Miroslav Kazda	ČSSD	ČSSD	UNP	Klub nezařazených II	2	bezpartijní
Marek Kukrle	VV	VV	UNP	Pro Prahu 5	2	PRO
Jana Mrázková	ČSSD	ČSSD	UNP	Klub nezařazených II	2	bezpartijní
Bc. Miloslav Mrštík	ČSSD	ČSSD	UNP	Pro Prahu 5	2	PRO
Jaroslav Nedvěd	ČSSD	ČSSD	UNP	Pro Prahu 5	2	PRO
Karel Novotný	TOP09	TOP09	UNP	Nezávislí Praha 5	2	OKS
Ing. Michal Pavel	VV	VV	UNP	nezařazení	2	bezpartijní
Michal Šesták	ČSSD	ČSSD	UNP	Klub nezařazených II	2	bezpartijní
Ing. Jiří Vitha	TOP09	TOP09	UNP	Nezávislí Praha 5	2	bezpartijní
OSTATNÍ						
Ing. Jan Bejšovec	TOP09	nezařazení	nezařazení	nezařazení	1	bezpartijní
JUDr. Petr Lachnit	ČSSD	ČSSD	ČSSD	nezařazení	1	ANO
Ing. Jiří Vejmelka	VV	VV	VV	nezařazení	1	bezpartijní